متوسط حقوق دریافتی مارکتینگ

متوسط حقوق دریافتی بازاریابی

حقوق و دستمزد در میان مشاغل بازاریابی، از سطح مبتدی تا سمت‌های مدیریت متفاوت است. در حال حاضر، بازار کار در حوزه بازاریابی و مارکتینگ در حال رشد است و میزان حقوق و دستمزد برای افراد در این حوزه، حتی افرادی که تازه وارد حیطه بازاریابی می‌شوند، خوب است. مشاغل حوزه بازاریابی این پتانسیل را دارند تا با پیشرفت، افزایش درآمد خوبی نیز داشته باشند.

اما به صورت کلی، حقوق و دستمزد افراد در حوزه مارکتینگ مانند دیگر مشاغل، تحت تاثیر عوامل مختلفی تغییر می‌کنند. حقوق و دستمزد افراد در حوزه مارکتینگ با توجه به سطح تحصیلات، میزان سابقه کاری و همچنین موقعیت جغرافیایی ممکن است متفاوت باشد. اما به صورت کلی و با توجه به گزارش حقوق و دستمزد وب‌سایت ایران سلری، افراد در حوزه‌های مختلف بازاریابی ارقام زیر را دریافت می‌کنند:

  • میانگین خالص حقوق مدیر برند: 20.1 میلیون تومان

مدیران برند بر روی استراتژی برند کار می‌کنند تا مطمئن شوند که تمام خدمات، فعالیت‌های بازاریابی و کمپین‌های تبلیغاتی با تصویر برند همخوانی دارند. این موقعیت شغلی به ترکیبی از خلاقیت و دانش فنی در بازاریابی نیاز دارد.

  • میانگین خالص حقوق مدیر مارکتینگ: 16.4 میلیون تومان

مدیران مارکتینگ عموما مسئول نظارت بر استراتژی کلی کانال‌های دیجیتال در شرکت‌ها هستند. این شامل همکاری نزدیک با تیم‌های دیجیتال و اجرای استراتژی‌های بازاریابی برای افزایش آگاهی از برند می‌شود. این موقعیت شغلی، نیاز به دانش عمیق از شیوه‌های بازاریابی مدرن و علاقه به فناوری‌های دیجیتال دارد.

  • میانگین خالص حقوق مسئول برندینگ و تبلیغات: 11.9 میلیون تومان

مسئول برندینگ و تبلیغات، مسئول ایجاد و اجرای کمپین‌های تبلیغاتی برای شرکت‌ها و سازمان‌ها است. آنها معمولا با تیمی از دیگر متخصصان بازاریابی برای توسعه مفاهیم خلاقانه، نوشتن کپی، طراحی گرافیک و غیره همکاری می‌کنند.

  • میانگین خالص حقوق کارشناس دیجیتال مارکتینگ: 7.9 میلیون تومان

کارشناس دیجیتال مارکتینگ یا دیجیتال مارکتر، مسئول کمک به حفظ اعتبار یک برند با کار بر روی کمپین‌های بازاریابی است. وظایف او شامل انجام تحقیقات بازار، تدوین استراتژی با کمک سایر متخصصان بازاریابی و همکاری در تولید محتوا برای کمک به موفقیت کمپین‌های بازاریابی می‌شود.

  • میانگین خالص حقوق کارشناس تولید محتوا: 7.7 میلیون تومان

کارشناس تولید محتوا، فردی است که مسئولیت تولید محتوای متنی برای وبلاگ، خبرنامه، وب‌سایت و شبکه‌های اجتماعی را بر عهده دارد. متخصص محتوا در مورد محتوا و گرایش‌های مصرف‌کننده تحقیق می‌کند، استراتژی‌ای بر اساس تحقیق خود تدوین می‌کند و برای کسب‌وکارهای مختلف، محتوا برای رسانه‌های چاپی و دیجیتال تولید می‌کند. آنها از نزدیک با تیم‌های طراحی و بازاریابی کار می‌کنند تا از جذاب بودن محتوا در تمام پلتفرم‌ها مطمئن شوند.

  • میانگین خالص حقوق کارشناس ارشد بازاریابی: 12.1 میلیون تومان

کارشناس ارشد بازاریابی مسئول اطمینان از همسویی استراتژی و اهداف سازمان با استراتژی و کمپین‌های بازاریابی در سازمان است.

  • میانگین خالص حقوق کارشناس تحقیقات بازار: 8.8 میلیون تومان

کارشناس تحقیقات بازار، اطلاعاتی در مورد مشتریان، روندهای فروش، محصولات و خدمات جمع‌آوری می‌کند تا بتواند آنها را برای برنامه‌ریزیِ آینده بازاریابی در شرکت‌ها ارائه دهد. آنها همچنین ممکن است از داده‌های جمع‌آوری شده برای نوشتن گزارش استفاده کنند.

  • میانگین خالص حقوق کارشناس برند: 14.3 میلیون تومان

مسئولیت اصلی کارشناس برند، استفاده از نام تجاری به عنوان یک ابزار مدیریتی است. کارشناس برند، در کار خود وظایف دیگری مانند توسعه مداوم برند، پیدا کردن موقعیت برند در بازار و مدیریت برند را دارد. برای اجرای تمام این مسئولیت‌ها، شرکت‌ها به متخصصانی نیاز دارند که تجربه‌ی بالایی در این حوزه داشته باشند.

  • میانگین خالص حقوق کارشناس تبلیغات: 7.8 میلیون تومان

کارشناس تبلیغات مسئول تدوین استراتژی بازاریابی برای عرضه محصولات جدید است. او همچنین، روندهای بازار را بررسی می‌کند تا بهترین مکان و کانال را برای تبلیغات و فروش محصول پیدا کند. لازم است که آنها با مدیران دیگر بخش‌ها همکاری داشته باشند تا از همسو بودن استراتژی‌های بازاریابی در تبلیغات با اهداف تجاری شرکت اطمینان حاصل کنند.

تماس با ما

آدرس:تهران، خیابان پاسداران، بوستان ششم، نبش پایدارفرد، پلاک ۱۰۷، طبقه سوم، واحد ۱۲
ایمیل:info@kardix.com
linkedininstagramtelegram
trust
samandehi
کلیه حقوق و اطلاعات مربوط به وب‌سایت متعلق به شرکت نبوغ آفرینان آریا (Iran Talent) می‌باشد.